Tarta Migdałowo-Gruszkowa
Jeśli masz około 40 minut do spędzenia w kuchni, tarta migdałowo-gruszka może być świetnym przepisem bez nabiału, wegetariańskim i wegańskim, który warto wypróbować. Ten deser ma 156 kalorii , 1 g białka i 2 g tłuszczu na porcję. Ten przepis przeznaczony jest dla 8 osób i kosztuje 37 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i kup migdały, ciasto), mąkę i kilka innych rzeczy, które pomogą Ci upiec dzisiaj. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 28% wyniku , co nie jest wynikiem wybitnym. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także : Tarta Gruszkowo-Gruszkowa , Tarta Gruszkowo-Migdałowa i Tarta Gruszkowo-Migdałowa .
Instrukcje
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto na 10-calowy placek. koło.
Przełożyć na blachę wyłożoną papierem do pieczenia.
W dużej misce połącz 3/4 szklanki cukru i mąki; dodać gruszki i wymieszać. Nałóż łyżką ciasto tak, aby zachować odstęp 2 cali od krawędzi. Zawiń brzegi ciasta nad nadzieniem, pozostawiając środek odkryty.
Posypać pozostałym cukrem.
Piec w temperaturze 450° przez 15 minut lub do momentu, aż skórka będzie złocista, a nadzienie będzie musujące.
Posypać migdałami; piec 5 minut dłużej. Używając papieru pergaminowego, przełóż tartę na metalową kratkę, aby ostygła.