Tarta Karmelowo-Orzechowa

Tarta Karmelowo-Orzechowa
Tarta karmelowo-orzechowa może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 462 kalorie. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 1,15 zł za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka soli, ekstrakt waniliowy, prażone orzechy nerkowca i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tarta Karmelowo-Orzechowa, Tarta Karmelowo-Orzechowa, oraz Tarta Karmelowo-Orzechowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Za pomocą miksera elektrycznego, ubij masło, cukier puder i sól w średniej mieszance bowlto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
MasłoMasło
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2
Dodaj żółtko i śmietanę; beatuntil gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
KremKrem
3
Dodać mąkę i ubić tylko untildough comes together. Obrócić ciasto na lekko posypaną mąką powierzchnię i krótko zagnieść. Zebrać ciasto w piłkę; spłaszczanie dysku. Owinąć w plastik i zamrozić dopofirma, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
4
Rozwałkuj ciasto na lekko parzonympowierzchni do 12-calowej rundy.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
5
Przenieś do 9-calowej patelni diametertart z wyjmowanym dnem.Delikatnie dopasuj ciasto do patelni, przycinając wszystkieale 1/2 cala zwisu. Zwis złożyć, tworząc podwójne grube boki. Przebić dno skorupy widelcem. Zamrozić 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Rozgrzej piekarnik do 177°. Linia Skórki zfoil. Napełnij suszoną fasolą lub ciężarami ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SuszonaFasola Suszona
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Piec, aż strony są ustawione, o 20 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Usunąć folię z fasolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
9
Piec ciasto untilgolden, naciskając z tyłu widelca, jeśli crustbubbles, o 20 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
W międzyczasie ubijaj białko jajek w drobnychbowl, aż będzie gęste i spienione.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
11
Posmaruj lekko gorącą skórkę białkiem jajka i umieść na stojaku do ostygnięcia.Utrzymuj temperaturę pieca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Wymieszać cukier i 1/4 szklanki wody w ciężkim średnim rondlu nad niską temperaturą cukier rozpuszcza się. Zwiększ ciepło tomedium-high I doprowadzić do wrzenia, szczotkowanie stron patelni z mokrą szczotką do ciast.Gotować, aż syrop będzie głęboki bursztyn, wirującypan od czasu do czasu, o 9 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
2
Wyjąć z ognia i wlać sok, a następnie śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
SokSok
3
Ubijać na małym ogniu, aż będzie gładka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Ubijamy Butter, Miód, skórkę pomarańczową, wanilię i sól.Wymieszać orzechy nerkowca, orzeszki piniowe i orzechy włoskie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Orzeszki SosnoweOrzeszki Sosnowe
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
WaniliaWanilia
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
MiódMiód
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Wlać nadzienie do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
6
Piec tarta aż do momentu, gdy napełnienie będzie gęsto bulgotać, około 22 minut. Fajna tarta całkowicie na rack.DO naprzód: można dokonać 1 dzień naprzód. Przykryć folią i przechowywać w temperaturze pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
7
Tartę pokroić w kliny i podawać.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn