Tarta Jabłkowa Do Zbioru Bez Formy
Jedna porcja zawiera 51 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 55. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, masło, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Tarta Jabłkowa Bez Formy, Tarta Jabłkowa Bez Formy, oraz Tarta Jabłkowa Bez Formy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Użyj pulsującego działania, aby przetworzyć mąkę, masło i połowę twarogu w robocie kuchennym, aż mieszanina zostanie zmieszana i ciasto zacznie odciągać się od boku pojemnika. Kształt w kulkę; owinąć szczelnie folią. Przechowywać w lodówce 1 godzinę lub do schłodzenia.
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Ciasto rozwałkować na lekko posypanej mąką powierzchni do prostokąta o wymiarach 14x8 cali.
Umieścić na pergaminie pokryte blachy do pieczenia; odstawić.
Pozostały serek umieścić w średniej misce do mikrofalówki. Kuchenka mikrofalowa na wysoki 10 Sek. lub tylko do zmięknie.
Dodać połowę suchej mieszanki żelatyny; mieszać aż do wymieszania.
Rozprowadzić na cieście w granicach 2 cali od krawędzi.
Jabłka wrzucić skrobi kukurydzianej, cynamon i pozostałą suchą mieszankę żelatyny; łyżka na mieszaninie ser śmietankowy. Brzegi ciasta zagnieść na jabłka. (Jabłka w centrum tart pozostaną odsłonięte.)
Piec 35 min. lub do momentu, gdy skórka będzie złotobrązowa, a jabłka będą miękkie. Super.