Wieprzowina wolno gotowana ze słodko-kwaśną czerwoną kapustą
Slow-Cooker wieprzowina ze słodko-kwaśną czerwoną kapustą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 281 kalorii, 24g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz jabłko, brązowy cukier, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Wieprzowina słodko-kwaśna, Slow Cooker słodko-kwaśna wieprzowina, oraz Slow Cooker wieprzowina słodko-kwaśna.
Instrukcje
Spray 4-do 5-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu.
Kapustę, cebulę, jabłko, brązowy cukier, ocet i 1/2 łyżeczki soli wymieszać w kuchence.
Spray 12-calowa patelnia nonstick z natryskiem do gotowania. Jeśli pieczeń wieprzowa jest w siatce lub jest związana, nie usuwaj.
Posypać wieprzowinę pozostałą 1/2 łyżeczki soli. Gotować wieprzowinę na patelni na średnim ogniu 5 do 6 protokół, obracając od czasu do czasu, aż brązowy ze wszystkich stron.
Umieścić wieprzowinę na mieszaninie kapusty.
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 7 do 9 godzin.
Usuń siatkę lub sznurki z wieprzowiny.
Podawać wieprzowinę z kapustą.