Tarta Cytrusowa

Tarta Cytrusowa
Tarta cytrusowa może być tylko deser, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 527 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi ci to Epikurious. 2 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś jajko, śmietanę, skórkę pomarańczową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Tarta Cytrusowa, Tarta Cytrusowa, oraz Tarta Cytrusowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Lekko ubić żółtko z mlekiem w małej misce(rezerwa białka do mycia jaj).
Składniki, których będziesz potrzebować
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Pulse razem mąkę, cukier i sól w robocie kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
3
Dodać masło i pulsować, aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek z kilkoma mniej więcej grudkami masła wielkości grochu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
4
Dodaj mieszaninę żółtkową i pulsuj, aż ciasto zacznie gromadzić się w kulkę. Naciśnij ciasto w piłkę, a następnie spłaszczyć na 6-calowy dysk. Chill, owinięte w folię, co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
5
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Pozostawić ciasto lekko zmiękczyć w temperaturze pokojowej przed rozwałkowaniem, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
7
Rozwałkuj ciasto między arkuszami folii w 12-calową rundę. Wyrzucić górny arkusz i odwrócić ciasto do patelni (wyrzucić pozostałą folię). Dopasuj ciasto do patelni, przesuwając krawędź ciasta do 1/8 cala nad krawędzią. Przycinaj ciasto i oszczędzaj resztki, aby naprawić wszelkie pęknięcia w częściowo upieczonej skorupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Zamrożenie skorupy do uzyskania jędrności, około 10 minut.
9
Wyłożyć skorupę papierem pergaminowym lub folią i wypełnić ciężarami ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
10
Piec, aż krawędź jest złoty i dno jest ustawione, o 20 protokół, następnie ostrożnie usunąć masy ciasta i pergamin (lub folia; delikatnie nakłuć wszelkie pęcherzyki widelcem do uwolnienia powietrza) i piec, aż dno jest blady złoty, 10 do 15 protokół więcej. Szybko napraw wszelkie pęknięcia w skorupce za pomocą skrawków, a następnie natychmiast posmaruj gorące ciasto białkiem. Pozostaw piekarnik włączony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
1
Wymieszać wszystkie składniki nadzienia, aż dobrze się połączą. Na blasze do pieczenia wyłożyć tartą skorupę (na patelni) i przełożyć do piekarnika. Ostrożnie wlać nadzienie do skorupy i umieścić tarczę ciasta lub paski foliowe na krawędzi ciasta, aby zapobiec poparzeniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Piec tarta, aż nadzienie jest ledwo ustawione, ale drży lekko w środku, gdy delikatnie wstrząśnięty, 20 do 25 minut. Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku, około 45 minut. (Napełnianie będzie nadal ustawiane, gdy się ochłodzi.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
1
* Ciasto można schłodzić i włożyć do tarty (ale nie Piec) 1 dzień wcześniej.* Nadzienie można wykonać 1 dzień wcześniej i schłodzić, przykryć. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed użyciem.* Tarta może być pieczona 3 godziny wcześniej i całkowicie schłodzona, a następnie przechowywana w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn