Tarta brzoskwiniowo-migdałowa

Tarta brzoskwiniowo-migdałowa
Jeśli chcesz dodać więcej lacto ovo vegetarian przepisy do repertuaru, brzoskwinia & migdałowa tarta może być przepis należy spróbować. Jedna porcja zawiera 1071 kalorii, 20g białka, oraz 74g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.43 za porcję. Jeśli masz pod ręką ciasto francuskie, jajka, mascarpone i kilka innych składników, możesz to zrobić. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 39%. Spróbuj Tarta brzoskwiniowo-migdałowa, Tarta Brzoskwiniowo-Migdałowa, oraz Tarta brzoskwiniowo-migdałowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik nagrzewany do 200C / 180C wentylator / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Ciasto rozwałkować na powierzchni mąki, aż będzie wystarczająco duże, aby wyłożyć blachę o długości 23 cm z zwisem. Wyłożyć puszkę z ciastem, delikatnie złożyć zwisające ciasto na zewnątrz puszki, a następnie nakłuć widelcem. Wyłożyć papierem odpornym na tłuszcz; na wierzchu posadzić 20-centymetrową puszkę na kanapkę (powinna się dobrze dopasować). Napełnij fasolą do pieczenia, a następnie piecz na ślepo przez 20-25 minut, aż boki zostaną ustawione.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Wyjąć fasolę, puszkę i papier i gotować przez 10 -15 minut więcej, aż złoty, risen i chrupiące. Ostudzić trochę, następnie przyciąć zwis i nacisnąć wszelkie powstałe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
4
Piec dolny do 180C / 160C wentylator / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Ubić składniki nadzienia, łyżką do puszki i top z brzoskwiniami. Roztrzepać z 1 łyżką cukru pudru i dodatkowymi płatkami migdałów, następnie piec przez 40 minut, aż nadmuchają i złocą się, z lekkim chwieniem w środku. Schłodzić do temperatury pokojowej i podawać z crme frache.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier CasterCukier Caster
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Tarta świetnie komponuje się z Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jedno wino, którego możesz spróbować to NV Johnson Estate Cream Sherry. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Teraz dobrze, ale nagrodzi tych, którzy pozwolą mu się starzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w chłodne popołudnia, podawane z biszkoptami do kąpieli w ""włoskim stylu"". "
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Magazyn