Tarka Z Rzepy

Tarka Z Rzepy
Need a bezglutenowa i pierwotna przystawka? Rzepa Gratin może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 293 kalorie, 9g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 76 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Udaj się do sklepu i odbierz zaokrąglone cayenne, parmigiano-reggiano, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%, co jest solidne. Spróbuj Tarka Z Rzepy, Tarka Z Rzepy, oraz Tarka Z Rzepy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 232° z półką w środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Roztopić masło w żaroodpornej 12-calowej ciężkiej patelni, a następnie ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Pokrój rzepę cienką papierem krajalnicą, a następnie ułóż jedną trzecią plasterków, nakładając się szczelnie, na patelni, utrzymując Pozostałe plastry przykryte zwilżonymi ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
RzepaRzepa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Posypać około jednej trzeciej tymianku, pikantny, sól koszerna, i cayenne. Dodać 2 więcej warstw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
5
Gotować, pod przykryciem, na średnim ogniu, aż spód jest rumiany, o 10 protokół.
6
Dodać śmietanę i gotować, pod przykryciem, aż środek będzie miękki, 20 do 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
7
Posypać równomiernie serem, następnie piec, odsłonięty, aż złoty i bulgotanie, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Odstawić na 5 minut przed podaniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn