Tapenade

Tapenade
Tapenade jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Ta przyprawa ma 150 kalorii, 1G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 3% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 16 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sardelę, oliwki, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżką wynik 25% to danie jest raczej złe. Podobne przepisy są Tapenade, Wee Tapenade, oraz Tapenada Figowa.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Oliwki dokładnie opłukać w chłodnej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
3
Umieść wszystkie składniki w misce robota kuchennego. Proces łączenia, zatrzymując się, aby zeskrobać boki miski, aż mieszanina stanie się grubą pastą, w sumie około 1 do 2 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Przełożyć do miski i podawać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn