Tapenada Oliwkowa

Tapenada Oliwkowa
Oliwkowa Tapenada może być tylko przyprawą, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 145 kalorii, 1G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką cebulę, oliwki gaetan, koniak i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Easy Black Olive Tapenade (również w wersji z zieloną oliwką!), Tapenada Figowo-Oliwkowa, oraz Tapenada figowo-oliwkowa.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w robocie kuchennym i proces, aż drobno posiekane i dobrze połączone. Zrób wskazówki z wyprzedzeniem ten przepis można przygotować z wyprzedzeniem i przechowywać w lodówce do trzech dni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
1
Rozmiar
2
na 2 Tbs., Kalorie
1
80, tłuszcz
2
8, Kalorie Tłuszczowe
1
70, Tłuszcze Nasycone
2
1, białko
3
1, Tłuszcz Jednonienasycony
4
6, węglowodany
5
220, Cholesterol
6
5, Włókno
7
Foto: Scott Phillips
8
Oceń ten przepis i zobacz opinie
1
2, Tłuszcz Wielonienasycony
2
1, sód
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia1
Magazyn