Tandetna Pieczona Flądra Z Pieczarkami
Tandetna pieczona flądra z pieczarkami może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji dań głównych. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 1851 kalorii, 156g białka, oraz 105 g tłuszczu każdy. Na $12.98 za porcję, ten przepis okładki 63% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Jeśli masz pietruszkę, paprykę, ser cheddar i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 43 minuty. Jest dostarczany przez Recipezaar. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest spektakularny. Tandetna Pieczona Flądra Z Pieczarkami, Serowe Pieczone Brokuły Placki Grzybowe, oraz Pieczona Flądra są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Lekko spryskać lub posmarować 13" x 9" patelni do pieczenia.
Filety z flądry umieścić na przygotowanej patelni.
Filety posypać tymiankiem i posiekaną zieloną cebulą. Pokrojone grzyby rozsypać na wierzchu.Równomiernie posypać rozdrobnionym serem top.In w małej misce wymieszać roztopione masło, bułkę tartą, natkę pietruszki i paprykę.
Posypać wierzchnią warstwą sera.Przykryć i piec około 30 minut.Odkryć i dusić przez około 2-3 minut, aby lekko brązowy górę.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Oprawiony lekką cytrynową kwasowością i żywą mineralnością, thispinot gris został wykonany w tradycyjnym suchym stylu northern Italy.It jest zaskakująco treściwy, ze skoncentrowanymi smakami brzoskwini, imbiru i owoców tropikalnych, z nutą sosnowo-żywicznego charakteru. Świetne wino samo w sobie, styczne Pinot Gris dobrze pasuje do szerokiej gamy potraw, w tym owoców morza, makaronów z lekkimi sosami, nawet kiełbasek.