Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj tandetnej patelni do grilla. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.34 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 379 kalorii, 25g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz oryginalny sos barbecue, wodę, pierś z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Cheesy Patelnia Gnocchi, Cheesy Patelnia Gnocchi, oraz Serowe Klopsiki Z Patelni.
Instrukcje
1
Gotować i mieszać kurczaka w dużej patelni spryskane sprayem do gotowania na średnim ogniu 4 do 5 minut lub aż gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Odtłuszczonego Sera Cheddar
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Wymieszać z ryżem, sosem barbecue i wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło do niskiego; pokrycie. Gotować na wolnym ogniu 5 minut lub do wchłonięcia płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
3
Dodać fasolę i 1 szklankę sera; lekko wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Dodatki (opcjonalnie)
4
Posypać pozostałą 1/2 szklanki sera; przykryć. Gotować, aż ser się rozpuści.