Talerz Antipasto
Talerz Antipasto to bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne hor d ' oeuvre. Na 3,78 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 49g białka, 57 g tłuszczu, oraz w sumie 766 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz Delikatesy sopressata, oliwki, marynowane karczochy serca i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Talerz Antipasto, Talerz Antipasto, oraz Talerz Antipasto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Ułóż mięsa i sery na desce do krojenia. Oliwki Pile, giardiniera, karczochy i czerwona papryka w małych miseczkach i ustawić wzdłuż krawędzi deski lub tacy do serwowania.
Umieść noże w pobliżu serów i widelców owoców morza w oliwkach i warzywach, aby służyć.
Umieść dodatkowy ramekin, aby zebrać pestki z oliwek.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Piccini Chianti Classico. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
![Piccini Chianti Classico]()
Piccini Chianti Classico
Skomplikowany i uporczywy nos wypełniony nutami wiśni i dzikich jagód. Podniebienie jest dobrze skonstruowane, eleganckie, okrągłe i gładkie z owocowymi nutami i miękkimi taninami i długim wykończeniem. Idealne połączenie do grillowanego czerwonego mięsa i makaronu al ragu. Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Merlot