Tajskie Placki Z Kukurydzy Cukrowej
Przepis Thai Sweetcorn Fritters jest gotowy w około 20 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników azjatyckiego jedzenia. Na 40 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 68 kalorii. Mieszanka kukurydzy cukrowej, pasty curry, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 4 mówiłoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Placki z krewetkami i słodką kukurydzą, Placki Z Kukurydzy Cukrowej (Mogą Być Ważące), oraz Placki kukurydziane z wolno gotowanymi pomidorami.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla tajskich. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest Field Recordings Chenin Blanc. Ma 4.1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
![Field Recordings Chenin Blanc]()
Field Recordings Chenin Blanc
Smaki muszli ostryg, jabłek granny smith, rumianku i żonkila.