Tajskie kulki rybne z chili i majonezem limonkowym
Przepis Tajskie kulki rybne z chili i majonezem limonkowym mogą zaspokoić Amerykańskie pragnienie w mniej więcej 30 minut. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 30 i kosztuje 62 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 182 kalorie, 5G białka, oraz 18g tłuszczu. 14 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest idealny do Super Bowl. Udaj się do sklepu i odbierz kolendrę, sos rybny, filety rybne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kokosowa, Limonkowa i Chilli zapiekana ryba z tajskimi klinami ziemniaczanymi, Chrupiąca Tajska Ryba Chilli, oraz Tacos Z Limonką I Chilli dla podobnych receptur.
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.