Tajski Sos Kokosowo-Orzechowy

Tajski Sos Kokosowo-Orzechowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc spróbuj tajskiego sosu kokosowo-orzechowego. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 174 kalorie, 7G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka kremowego masła orzechowego, ząbki czosnku, sos sojowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni azjatyckiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Satay wołowy z tajskim sosem kokosowo-orzechowym, Tajski kurczak Satay i sos orzechowy + imbir Ryż kokosowy, oraz Pieczony bakłażan po tajsku i groszek z sosem kokosowo-orzechowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wszystkie składniki ubić na gładką masę. Przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn