Tajski Marynowany Stek Z Flanki
Tajski marynowany stek z flanki jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 174 kalorie, 25g białka, oraz 6G tłuszczu. Na 2,22 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Jeśli masz pieprz, imbir, stek z flanki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Tajski marynowany stek i sałatka ziołowa, BBQ (lub pieczone) Flank kanapki stek, oraz Pieczone Kanapki Flank-Stek.
Instrukcje
W małej misce wymieszać sos sojowy, sos rybny, sok z limonki, miód, pokruszoną czerwoną paprykę, czosnek i imbir.
Umieścić stek w woreczku ziplock i dodać marynatę. Obróć torbę kilka razy, aby pokryć.
Odstawić na 15 minut w temperaturze pokojowej, obracając raz lub dwa razy.
Podczas marynowania stek, rozgrzać brojlery. Stek Broil aż gotowane do pożądanej doneness, o 4 minut na stronie średnio rzadkie.
Przenieś do deski do krojenia, namiotu z folią i odstaw na 5 minut. Pokroić, przełożyć na talerz, wlać dowolne soki z deski do krojenia na pokrojone mięso i podawać.