Tajska Zupa Z Makaronem
Przepis tajski rosół z makaronem jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezmleczne opcja dla miłośników azjatyckiego jedzenia. Na 6,06 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 523 kalorie, 40g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Sprawdza się jako danie główne. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka baby bok choy, pieprz, grzyby shiitake i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sok z limonki można śledzić to danie główne z Sok Żurawinowo-Pomarańczowy Slushee jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tajska Zupa Z Makaronem, Tajska Zupa Z Makaronem, oraz Tajska Zupa Z Makaronem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić garnek wody do wrzenia i usunąć z ognia.
Dodać makaron, przykryć i odstawić do gotowane al dente, o 5-8 protokół.
Odcedzić i spłukać w zimnej wodzie.
W międzyczasie zagotuj wywar z kurczaka w dużym garnku.
Dodaj kurczaka, marchew, trawa cytrynowa, liście limonki kaffir, Chilli, czosnek, galangal i gotować na wolnym ogniu, o 5-8 protokół.
Dodać bok choy, i grzyby shiitake i gotować na wolnym ogniu, aż bok choy tylko więdną, o 1-2 protokół.
Zmniejszyć ogień i wymieszać z mlekiem kokosowym, sosem rybnym, sokiem z limonki i skórką oraz pieprzem.
Smak i dostosować przyprawy w razie potrzeby.
Zdjąć z ognia i wymieszać z makaronem, kolendrą i zieloną cebulą.