Tajska Sałatka Z Kurczakiem
Tajska Sałatka z kurczakiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 819 kalorii, 65g białka, oraz 47 g tłuszczu każdy. Na 2,26 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś szczyptę mielonego pieprzu, sałaty, oleju sezamowego i kilku innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni azjatyckiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Thai Place Phad Thai Chicken Thai Hot, Tajska Sałatka Z Kurczakiem, oraz Tajska Sałatka Z Kurczakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, wymieszać wszystkie składniki sosu z trzepaczką drutu, aż będzie gładka.
Usunąć kurczaka z kości; pokroić na kawałki wielkości kęsa (około 3 szklanki).
W dużej misce, wrzucić sałatę, kurczak, pietruszka i cebula.
Umieść mieszankę sałaty na środku dużego talerza. Ułóż makaron wokół krawędzi płyty.
Posypać orzeszki ziemne na mieszaninie sałaty.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla tajskich. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Lubanzi Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
![Lubanzi Chenin Blanc]()
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc 2018 pochodzi z mieszanki starszych, suchych krzewów hodowlanych i młodszych, nawadnianych kroplami winorośli. Jego głęboki słomiany kolor wskazuje zarówno na dojrzałą świeżość, jak i złożoność. Nos przynosi owoce tropikalne i pestkowe, wywołując myśli o mandarynce i liczi. Podniebienie jest okrągłe i mięsiste, ponownie popychając liczi do przodu, wraz z białą brzoskwinią, morelą i zielonym jabłkiem, a wszystko to dzięki odrobinie podwyższonej kwasowości. Jest jasność i lekka nuta świeżo upieczonego chleba w całym. Wykończenie jest długie, miękkie i czułe.