Tajska Sałatka wołowa to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przepis z 2 porcjami. Jedna porcja zawiera 632 kalorie, 80g białka, oraz 23G tłuszczu. Na 8,43 zł / porcja, ten przepis okładki 53% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to drogie przepis dla fanów kuchni azjatyckiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka bazylii, kolendry, imbiru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć kapustę, można śledzić to danie główne z Kapusta, Która Smakuje Jak Deser! jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 89%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Sałatka Tiger Cries (pikantna tajska Sałatka wołowa), Tajska Sałatka Wołowa, oraz Tajska Sałatka Wołowa dla podobnych receptur.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla tajskich. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Birichino Jurassic Park Vineyard stare winorośle Chenin Blanc z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.