Tajemnicze Ciasto Orzechowe
Mystery Pecan Pie wymaga około 55 minut od początku do końca. Na $1.6 za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 547 kalorii, 7G białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka jaj, serek, jajko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, co nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Mini Chocolate Pecan Pie Sernik, Tajemnicze Klopsiki, oraz Tajemniczy Koktajl dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Ubijać składniki polewające, aż dobrze się połączą. Odstawić.
W średniej misce za pomocą miksera ręcznego, wymieszać ser śmietankowy, cukier, sól, wanilia i jajko na gładką masę.
Wlać do skorupki ciasta. Top z posiekanymi orzechami pekan.
Polewamy orzechami pekan.
Piec przez 45 minut. Pozostawić do całkowitego ostygnięcia przed podaniem.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Południe w menu? Spróbuj sparować z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jednym z win, które można spróbować jest Forge Cellars Classique Riesling. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 21 dolarów.
![Kuźnia Piwnic Classique Riesling]()
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
#31 Wine Spectator Top 100 2017 Najważniejsze wino Forge Cellars ma na celu ujawnienie prawdziwej natury rocznika i zbadanie terroir east SenecaLake. Fermentacja odbywa się z rodzimych drożdży w neutralnych francuskich barriques (65%), a pozostałe w stali nierdzewnej. Przy takim poziomie dojrzałości fermentacja trwała do późnej wiosny, aby zakończyć suszenie kości.Pigwa, cytryna, koper włoski i slatemingle z marcepanem i białą czekoladą, wsparte precyzyjną kwasowością.