Tacos z wieprzowiną i czarną fasolą
Tacos z wieprzowiną i czarną fasolą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1062 kalorie, 148g białka, oraz 32G tłuszczu każdy. Na 6,15 zł za porcję, ten przepis okładki 59% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz kukurydziane muszle taco, śmietanę, chipotle chiles w sosie adobo i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Smoky pork & Black bean tacos, Tacos Z Czarną Fasolą, oraz Tacos Z Czarną Fasolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zawiń wieprzowinę w folię i podgrzewaj przez 15 minut.
W międzyczasie, gotować kolejne 4 składniki (przez czosnek) na patelni, mieszając, przez 7 minut lub do gorąca.
Zmiksować słodkie ziemniaki z chipotle chiles w osobnej misce.
Wieprzowinę pokroić cienko. Napełnij skorupy taco puree słodkimi ziemniakami, mieszanką kiełków, wieprzowiną i czerwoną cebulą.
Podawać z kwaśną śmietaną i limonką.