Tacos z rybami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 325 kalorii, 20g białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka śmietany, tortille kukurydziane mielone, filety śledziowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Jack Crevalle (Lub Inne Ryby) Tacos Z Rybami, Tacos Z Rybami, oraz Tacos Z Rybami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na dużej patelni, toast nasiona kminku na umiarkowanym ogniu, aż pachnące, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Rdzawe Ziemniaki, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Przenieść nasiona na talerz do ostygnięcia, a następnie grubo posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni. Doprawić rybę solą i dużą ilością pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
8 (U-12) Krewetek
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodaj rybę na patelni i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż rumiane na dnie, o 3 protokół. Włączyć ryby i kontynuować gotowanie na umiarkowanym ogniu, aż ledwo nieprzezroczyste przez cały, o 4 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Przełożyć rybę na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
7
Dodaj cebulę na patelni, przykryć i gotować na małym ogniu, aż zmiękną, ale nie rumiane, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Dodać kminek i oliwki i gotować, mieszając do mieszania smaków. Zwróć rybę na patelnię i delikatnie rozbij ją drewnianą łyżką. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Można Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
¼ łyżeczki Oregano
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Ogrzać tortille w piekarniku przez 30 sekund, lub tylko do gorąca, ale nadal giętkie. Tortille trzymaj ciepłe w folii. Aby służyć, wrzucić sałatę z pomidorami i ogórkiem w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
1-1/2 Uncji Gin
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I Smażenia
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.