Tacos z grillowanym Bassem morskim ze świeżo-brzoskwiniową salsą

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Tacos z grilla z okonia morskiego ze świeżo-brzoskwiniowym Salsan. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 292 kalorie, 23G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na $2.95 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz miód, kolendra, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 55%, co jest solidne. Spróbuj Grillowany okoń morski z tropikalną salsą, Chilijski Okoń Morski Z Grillowaną Salsą Mango, oraz Grillowany bas z zielonymi pomidorami i arbuzową salsą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 8 składników w misce; wrzucić delikatnie.
Umieść rybę na stojaku grillowym pokrytym sprayem do gotowania; grilluj 6 minut z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować po przetestowaniu widelcem.
Posypać rybę 1/4 łyżeczki soli i pieprzu.
Przygotuj tacos: ogrzej skorupy taco zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Pokrój rybę na 8 kawałków i umieść 1 kawałek ryby w każdej skorupie taco. Top każde taco z 1/4 szklanki salsy brzoskwiniowej, 1/4 szklanki rozdrobnionej kapusty, i 1 łyżka kolendry.