Tacos Warzywne Z Bliskiego Wschodu
Bliskowschodnie Tacos warzywne może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 274 kalorie, 7G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sól, paprykę, hummus i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Latkes; smażone naleśniki warzywne z Europy i Bliskiego Wschodu, Sałatka Z Bliskiego Wschodu-Smażony Bakłażan I Ciecierzyca, oraz Khoshaf -- kompot z suszonych owoców i orzechów (Iran -- Bliski Wschód).
Instrukcje
W 10-calowej patelni nonstick rozgrzać olej na średnim ogniu. Bakłażan, paprykę i cebulę gotować w oleju 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą chrupiące-miękkie.
Wymieszać pomidory i sól; zmniejszyć ogień do średniej. Przykryć i gotować około 5 minut lub aż bakłażan będzie miękki.
Rozprowadzić skąpe 2 łyżki Hummusu wewnątrz każdej skorupy taco. Łyżka około 1/2 szklanki mieszanki warzyw na hummus w każdej skorupce.