Tacos Snapper z kremem Chipotle może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 2,76 zł za porcję. To danie główne ma 416 kalorii, 29g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz mielony kminek, skórkę limonki, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Chipotle potarł Steak Tacos z kremem Chipotle i Guacamole, Fish Tacos w / Chipotle Cream, oraz Tacos z krewetkami z kremem Chipotle dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć kwaśną śmietanę, 1/8 łyżeczki soli, i chile; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietana
Papryka Chili
Sól
2
Połączyć 1/2 szklanki cebuli i 1/2 szklanki pomidora; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor
Cebula
3
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodaj 1 szklankę cebuli, 1 szklankę pomidora, kminek, 1/2 łyżeczki soli, cynamon i mielony czosnek; gotować 5 minut, często mieszając. Wymieszać z kolendrą. Ułóż ryby na mieszance cebuli na patelni; przykryć i gotować 3 protokół. Włączyć ryby; przykryć i gotować 2 protokół. Połamać ryby na kawałki. Wymieszać skórkę i sok; gotować 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Mielony
Kolendra
Cynamon
Pomidor
Kminek
Sok
Cebula
Ryby
Wołowina
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Zdjąć z ognia.
6
Ciepłe tortille zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Napełnij każdą tortillę 1/2 szklanką mieszanki rybnej i 1/4 szklanką zastrzeżonej mieszanki cebuli; każdą porcję uzupełnij 2 łyżkami śmietany chipotle. Złożyć na pół lub zwinąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.