Tacos Rybne Z Salsą Mango

Tacos Rybne Z Salsą Mango
Przepis rybne Tacos z Salsan Mango jest gotowy w około 50 minut i zdecydowanie jest świetnym pescatarian opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na 4,62 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 582 kalorie. Ten przepis służy 3. Mieszanka jeszcze awokado, majonez, chili w proszku, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby wykorzystać kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest super. Spróbuj Tacos rybne z salsą Mango, Tacos Rybne Z Salsą Mango, oraz Tacos rybne z salsą Mango dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 260° z regałami na Górnym i dolnym poziomie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Połączyć mango, pomidory, ogórek, cebula, jalapeno, przyprawy, i sok z limonki w dużej misce na salsę; odstawić 10 minut do mieszania smaków.Przed podaniem wymieszaj awokado i kolendrę.Wymieszać wszystkie składniki na kremowy sos chipotle razem w misce i dostosować przyprawy do smaku; odstawić co najmniej 10 minut, aby umożliwić smaki do mieszania.Filety z tilapii marynować w soku z limonki przez 10 minut, zmieniając się w płaszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z TilapiiFilety Z Tilapii
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu AdoboPapryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do DekoracjiLimonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Umieść blachę do pieczenia na każdym stojaku piekarnika i rozgrzej 5 minut.Mąkę, mąkę kukurydzianą i przyprawy wymieszać w płytkim naczyniu.Marynowane ryby obustronnie posmarować mieszanką mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Wyjąć gorącą patelnię z piekarnika i spryskać nieprzywierającym sprayem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Filety umieścić na gorącej patelni i piec na górnej półce 5 minut.Spryskaj obie strony tortilli nieprzywierającym sprayem. (W międzyczasie ostrożnie obróć rybę i wróć do piekarnika 34 minuty.) Tortille pieczone w piekarniku na drugiej rozgrzanej blasze po przekręceniu filetów.Tost tortille tylko, aż są lekko chrupiące na brzegach, 23 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Podawać ryby i tortille z rozdrobnioną kapustą, salsą mango i sosem chipotle.Pogłębiać obie strony marynowanej tilapii w mieszaninie mąki z mąką kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu AdoboPapryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
TilapiaTilapia
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite

Składniki

1jędrne, ale dojrzałe awokado, pestki, obrane, cienko pokrojonejędrne, ale dojrzałe awokado, pestki, obrane, cienko pokrojone0Batoniki toffi Heathcayennecayenne1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1 łyżeczka suszonego oregano, plus więcej do posypania1 łyżeczka suszonego oregano, plus więcej do posypania1chipotle chile w adobo, mielonechipotle chile w adobo, mielone3krewetki i żyłkiTortille kukurydziane 56 caliTortille kukurydziane 56 cali1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweogórek pokrojony w kostkęogórek pokrojony w kostkę0Batoniki toffi Heathdo średniej wielkości białej lub żółtej cebuli, 1 pokrojonej na ćwiartki i 1 posiekanejdo średniej wielkości białej lub żółtej cebuli, 1 pokrojonej na ćwiartki i 1 posiekanej33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamąka uniwersalnamąka uniwersalna23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calagrubo posiekana świeża kolendragrubo posiekana świeża kolendra1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepomidory winogronowe, połówkipomidory winogronowe, połówki12 łyżeczki czosnku w proszkujalapeno, sadzone, mielonejalapeno, sadzone, mielone1Limonka, sok zLimonka, sok z1Limonka, sok zLimonka, sok z1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwezwykły jogurt o niskiej zawartości tłuszczuzwykły jogurt o niskiej zawartości tłuszczu1Dojrzałe, ale jędrne mango, obrane, pokrojone w kostkęDojrzałe, ale jędrne mango, obrane, pokrojone w kostkę591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemajonez niskokalorycznymajonez niskokaloryczny7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekapusta napa, rozdrobnionakapusta napa, rozdrobniona591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweczerwona cebula, mielonaczerwona cebula, mielona1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosok z cytryny, opcjonalniesok z cytryny, opcjonalnie2Batoniki toffi Heathsok z cytryny, opcjonalniesok z cytryny, opcjonalnie4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.świeże filety z tilapii, połówkowe, marynowane w soku z limonkiświeże filety z tilapii, połówkowe, marynowane w soku z limonki33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamąka kukurydziana żółtamąka kukurydziana żółta

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 46 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia47
Magazyn