Tacos Rybne Z Salsą Mango

Tacos Rybne Z Salsą Mango
Przepis rybne Tacos z Salsan Mango jest gotowy w około 50 minut i zdecydowanie jest świetnym pescatarian opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na 4,62 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 582 kalorie. Ten przepis służy 3. Mieszanka jeszcze awokado, majonez, chili w proszku, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby wykorzystać kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest super. Spróbuj Tacos rybne z salsą Mango, Tacos Rybne Z Salsą Mango, oraz Tacos rybne z salsą Mango dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 260° z regałami na Górnym i dolnym poziomie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Połączyć mango, pomidory, ogórek, cebula, jalapeno, przyprawy, i sok z limonki w dużej misce na salsę; odstawić 10 minut do mieszania smaków.Przed podaniem wymieszaj awokado i kolendrę.Wymieszać wszystkie składniki na kremowy sos chipotle razem w misce i dostosować przyprawy do smaku; odstawić co najmniej 10 minut, aby umożliwić smaki do mieszania.Filety z tilapii marynować w soku z limonki przez 10 minut, zmieniając się w płaszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z TilapiiFilety Z Tilapii
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu AdoboPapryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Suszony Pieprz Arbol1 Suszony Pieprz Arbol
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Umieść blachę do pieczenia na każdym stojaku piekarnika i rozgrzej 5 minut.Mąkę, mąkę kukurydzianą i przyprawy wymieszać w płytkim naczyniu.Marynowane ryby obustronnie posmarować mieszanką mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Wyjąć gorącą patelnię z piekarnika i spryskać nieprzywierającym sprayem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Filety umieścić na gorącej patelni i piec na górnej półce 5 minut.Spryskaj obie strony tortilli nieprzywierającym sprayem. (W międzyczasie ostrożnie obróć rybę i wróć do piekarnika 34 minuty.) Tortille pieczone w piekarniku na drugiej rozgrzanej blasze po przekręceniu filetów.Tost tortille tylko, aż są lekko chrupiące na brzegach, 23 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Podawać ryby i tortille z rozdrobnioną kapustą, salsą mango i sosem chipotle.Pogłębiać obie strony marynowanej tilapii w mieszaninie mąki z mąką kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu AdoboPapryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
TilapiaTilapia
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite

Składniki

1jędrne, ale dojrzałe awokado, pestki, obrane, cienko pokrojonejędrne, ale dojrzałe awokado, pestki, obrane, cienko pokrojone0warzywo (np. szpinak)cayennecayenne1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1 łyżeczka suszonego oregano, plus więcej do posypania1 łyżeczka suszonego oregano, plus więcej do posypania1chipotle chile w adobo, mielonechipotle chile w adobo, mielone3trochę posiekanej cukiniiTortille kukurydziane 56 caliTortille kukurydziane 56 cali1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweogórek pokrojony w kostkęogórek pokrojony w kostkę0warzywo (np. szpinak)do średniej wielkości białej lub żółtej cebuli, 1 pokrojonej na ćwiartki i 1 posiekanejdo średniej wielkości białej lub żółtej cebuli, 1 pokrojonej na ćwiartki i 1 posiekanej3Spód: okruszki z herbatników grahammąka uniwersalnamąka uniwersalna2Spód: okruszki z herbatników grahamgrubo posiekana świeża kolendragrubo posiekana świeża kolendra1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepomidory winogronowe, połówkipomidory winogronowe, połówki1porcja startego parmezanujalapeno, sadzone, mielonejalapeno, sadzone, mielone1Limonka, sok zLimonka, sok z1Limonka, sok zLimonka, sok z1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwezwykły jogurt o niskiej zawartości tłuszczuzwykły jogurt o niskiej zawartości tłuszczu1Dojrzałe, ale jędrne mango, obrane, pokrojone w kostkęDojrzałe, ale jędrne mango, obrane, pokrojone w kostkę591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemajonez niskokalorycznymajonez niskokaloryczny7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekapusta napa, rozdrobnionakapusta napa, rozdrobniona591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweczerwona cebula, mielonaczerwona cebula, mielona1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu2warzywo (np. szpinak)1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu454papryka habaneroświeże filety z tilapii, połówkowe, marynowane w soku z limonkiświeże filety z tilapii, połówkowe, marynowane w soku z limonki3Spód: okruszki z herbatników grahammąka kukurydziana żółtamąka kukurydziana żółta

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 46 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia47
Magazyn