Tacos rybne z limonkową cremą i salsą Mango

Tacos rybne z limonkową cremą i salsą Mango
Przepisowe Tacos z rybami z limonkowym kremem i salsą Mango może zaspokoić Twoje Meksykańskie pragnienie w okolicy 33 minuty. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 378 kalorii. Na $5.09 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, pieprz, mahimahi i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać awokado można śledzić to danie główne z czekoladowy mus z awokado | szybki ciemny mus z awokado jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowane Tacos rybne z Salsan Mango i Cilantro Crema, Tacos rybne z Salsanem Mango i sosem z limonki Kolendrowej, oraz Tacos rybne z limonką Crema.

Instrukcje

1
Aby przygotować salsę, połącz pierwsze 3 składniki w misce. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Aby przygotować limonkową Kremę, umieść majonez i kolejne 3 składniki (przez awokado) w robocie kuchennym; procesuj do uzyskania gładkiej konsystencji. Przykryć i przechowywać w lodówce do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
AwokadoAwokado
Meksykańska CremaMeksykańska Crema
WapnoWapno
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
3
Aby przygotować tacos, rozgrzej grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Rybę posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
RybyRyby
5
Umieść rybę na stojaku grillowym pokrytym sprayem do gotowania; gotuj 5 minut z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować po przetestowaniu widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Wyjąć z grilla; rozbić na kawałki widelcem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Podczas gdy ryby gotują, ciepłe tortille zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
RybyRyby
8
Łyżka 3 uncje ryb, 1/4 szklanki salsy, 1 1/2 łyżki crema i 1/4 szklanki kapusty na każdej tortilli; złożyć na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
KapustaKapusta
Meksykańska CremaMeksykańska Crema
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
RybyRyby

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Ziobaffan Organic Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio
TrudnośćŚredni
Gotowe W33 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn