Halibut Fish Tacos z sosem Guacamole to meksykański przepis, który służy 4. To danie główne ma 687 kalorii, 13g białka, oraz 44g tłuszczu na porcję. Na 2,28 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz cayenne, sałatę rzymską serca, tortille z mąki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać awokado haas, można śledzić to danie główne z Mus Czekoladowy Z Awokado jako deser. 142 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Z łyżeczką wynik 96%, to danie jest spektakularne. Podobne przepisy to Tacos rybne halibuta z sosem Guacamole, Tacos rybne halibuta z sosem Guacamole, oraz Tacos Z Rybami Halibut.
Instrukcje
1
Rozgrzej patelnię grillową lub grill wewnętrzny do wysokiej temperatury lub przygotuj grill Na Zewnątrz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Grilla
Kasztany Wodne, Julienne
2
Skropić halibuta oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia, aby ryba nie przyklejała się do patelni lub grilla. Doprawić rybę solą i pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra Virgin
Sól I Pieprz
Halibut
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Grilla
Kasztany Wodne, Julienne
3
Zwinąć wapno na blacie, aby soki płynęły. Ponadto wszelkie pod Dojrzałe cytrusy mogą być umieszczone w kuchence mikrofalowej na 10 sekund przy wysokim ustawieniu, aby wywołać przepływ soków. Grill ryby 4 do 5 minut z każdej strony lub aż nieprzezroczyste. Wycisnąć sok z 1 limonki na rybę i wyjąć z patelni lub grilla. Płatki ryb na duże kawałki widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok
Ryby
Wapno
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Grilla
Mikrofalówka
Kasztany Wodne, Julienne
Piekarnik
4
Podczas gotowania ryb, w blenderze lub maszynce, połączyć miąższ awokado, sok z cytryny, pieprz cayenne, jogurt i sól. Sos guacamole przetworzyć na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Cayenne
Sok Z Cytryny
Hot Dogi, Grillowane
Awokado
Jogurt
SOS
Ryby
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Sos guacamole wyjąć do miski i wymieszać z pokrojonymi w kostkę pomidorami i posiekaną szalotką. Pokroić sałatę i rezerwę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Hot Dogi, Grillowane
Zielona Cebula
Pomidor
Sałata
SOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Kiedy ryba wychodzi z patelni lub grilla, blister i ciepło miękkie okłady taco. Aby złożyć, rozbić ryby i ułożyć część mięsa na miękkie muszle i posmarować sosem guacamole. Top z rozdrobnionej sałaty, złożyć tacos nad i jeść!
Składniki, których będziesz potrzebować
Hot Dogi, Grillowane
Sałata
Muszle Makaronu
SOS
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.