Trzy-fasolowe Tacos może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 126 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 12 i kosztuje 54 grosze za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz fasolę, mielony kminek, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Tacos Z Czarną Fasolą, Pinto Bean Tacos, oraz Tacos Z Czarną Fasolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu do gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodaj cebulę i dalej 6 składników (cebula przez czosnek), i podsmażyć 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Cebula
3
Dodaj ciecierzycę, fasolę i sos pomidorowy. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub aż gruby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy
Ciecierzyca
Fasola
4
Przygotuj skorupy taco zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Łyżka 1/4 szklanki mieszanki fasoli do każdej skorupy taco. Na wierzchu sałata, 1 łyżka pomidora, 2 łyżeczki sera i 2 łyżeczki salsy.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Burn Cottage Cashburn Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.