Taco Dip II

Need a gluten free hor d ' oeuvre? Taco Dip II może być niesamowity przepis, aby spróbować. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 366 kalorii. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Mieszanka oliwek, ser cheddar, śmietana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak zajebisty spoonacular wynik 31%. Spróbuj Ultimate Green Taco Wraps z mięsem taco z soczewicy i orzecha włoskiego (wegańskie + bezglutenowe), Dip Do Pizzy, oraz Sałatka taco Jessiki z kremowym sosem Taco dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Na dużej patelni, brązowy mielonej wołowiny i odsączyć.
Dodaj ponownie suszoną fasolę, pikantny sos taco, chili w proszku i kminek.
Rozprowadź tę mieszaninę do naczynia do pieczenia o wymiarach 9x13 cali.
Śmietanę rozprowadzić na mieszance mięsnej.
Cebulę, pomidory, oliwki i ostrą paprykę wyłożyć na kwaśną śmietanę. Top z serem.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 30 minut.