Need a gluten free hor d ' oeuvre? Taco Dip II może być niesamowity przepis, aby spróbować. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 366 kalorii. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Mieszanka oliwek, ser cheddar, śmietana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak zajebisty spoonacular wynik 31%. Spróbuj Ultimate Green Taco Wraps z mięsem taco z soczewicy i orzecha włoskiego (wegańskie + bezglutenowe), Dip Do Pizzy, oraz Sałatka taco Jessiki z kremowym sosem Taco dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Na dużej patelni, brązowy mielonej wołowiny i odsączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Dodaj ponownie suszoną fasolę, pikantny sos taco, chili w proszku i kminek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Refried
Chili W Proszku
SOS Taco
Kminek
4
Rozprowadź tę mieszaninę do naczynia do pieczenia o wymiarach 9x13 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
5
Śmietanę rozprowadzić na mieszance mięsnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietana
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Mięso
6
Cebulę, pomidory, oliwki i ostrą paprykę wyłożyć na kwaśną śmietanę. Top z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Pepperjack
Kwaśna śmietana
Pomidor
Ser
Oliwki
Cebula
7
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 30 minut.