Słoneczna Zupa Z Dyni

Słoneczna Zupa Z Dyni
Sunny Summer Squash zupa może być tylko zupa szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, cały 30, i wegańskie przepis ma 177 kalorii, 8G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na $2.6 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka cebuli, dekoracji: kawałki papryki, tahini, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest dostarczany przez blog.fatfreevegan.com. wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Słoneczna Letnia sałatka "owocowa" ze słonecznym sosem cytrusowym, Zupa Z Dyni, oraz Zupa Z Dyni.

Instrukcje

1
Podgrzej duży garnek nieprzywierający lub pokryty emalią na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodaj cebulę, zmniejszyć ogień do średniej, i gotować, pokryte, ale mieszając co minutę lub tak, aż zacznie brązowieć, o 5 protokół (dodać trochę wody, jeśli ma tendencję do przyklejania).
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3
Dodać czosnek i ostrą paprykę i gotować przez kolejną minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
4
Dodaj wszystkie pozostałe składniki z wyjątkiem opcjonalnych. Przykryć i gotować, aż ziemniaki będą całkowicie miękkie (będą zacieru, jeśli lekko naciśnięty łyżką), o 25-40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
5
Połowę zupy wyjąć i włożyć do blendera* i puree z dużą prędkością, aż będzie całkowicie gładka. (Uważaj-gorące płyny mogą wybuchnąć z blendera; zawsze zdejmuję środkowy kubek z pokrywki i przykrywam otwór ręcznikiem kuchennym.) Po wymieszaniu wlać zupę do innego garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Dodaj pozostałą zupę do blendera, wraz z dowolnymi opcjonalnymi składnikami, które zdecydujesz się użyć,i dobrze zmiksuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Dodaj do drugiej połowy zupy i gotuj na wolnym ogniu przez około 5 minut. Chochla do misek, udekorować plastrami czerwonej papryki i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia62
Magazyn