Słoma i siano z prażonymi szparagami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj słomy i siana Alfredo z prażonymi szparagami. To danie główne ma 366 kalorii, 17g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Wielkanoc. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać mąkę, pieprz, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Przepis na słomiane ziemniaki (kwietniowe rozmaryn słomiane ziemniaki z Lemem, Fettuccine Alfredo ze szparagami, oraz Szparagi Mike ' a Alfredo.
Instrukcje
Połącz pierwsze cztery składniki w blenderze; proces do gładkiej.
Masło rozpuścić w rondlu na średnim ogniu.
Dodaj czosnek; smażyć 30 sekund.
Dodać mieszaninę mleka do patelni; gotować 3 minuty lub aż mieszanina simmers, stale mieszając. Gotować 2 minuty lub aż zgęstnieje, stale mieszając.
Zdjąć z ognia; wymieszać z serem. Kryć się.
Szparagi ułożyć na patelni z galaretką pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w 425 10 minut lub aż zbrązowieje, mieszając raz.
Obie makarony ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz; dobrze odcedzić.
W dużej misce umieścić makarony i szparagi.
Dodać mieszaninę sera, rzucając dobrze.
Dodać olej truflowy i pieprz; wrzucić delikatnie.