Słodko-pikantny sos Barbecue
Przepis słodko-pikantny sos Barbecue może zaspokoić Amerykański głód w około 45 minut. Na 1,61 zł za porcję, dostajesz sos, który podaje 5. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 533 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Jeśli masz sos worcestershire, sok jabłkowy, pieprz, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Słodko-pikantny sos Barbecue, Pikantny Słodki Sos Barbecue, oraz Słodko-pikantny sos Barbecue.
Instrukcje
Podsmażyć cebulę, mielony czosnek, i papryka jalapeo w gorącej oliwie z oliwek w dużym rondlu na średnim ogniu 4 do 5 minut lub do miękkości. Wymieszać ketchup, ciemnobrązowy cukier, ocet, sok jabłkowy, miód, sos Worcestershire, sól koszerna, świeżo zmielony czarny pieprz, nasiona selera i suszony pokruszony czerwony pieprz. Doprowadzić do wrzenia, mieszając od czasu do czasu. Zmniejszyć ogień do niskiej; dusić, mieszając od czasu do czasu, 30 minut. Zużyć natychmiast lub przechowywać w lodówce w szczelnym pojemniku do 1 miesiąca.