Słodko-pikantne kiełbaski Ragu Nachos z marynowaną cebulą

Słodko-pikantne kiełbaski Ragu Nachos z marynowaną cebulą
Słodko-pikantna kiełbasa Ragu Nachos z marynowaną cebulą to meksykański przepis na 6 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 35 g białka, 85 g tłuszczu i łącznie 1216 kalorii. Za 4,23 USD za porcję ten przepis pokrywa 36% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis i mogę powiedzieć, że był strzałem w dziesiątkę. Świetnie sprawdza się jako dość drogi hor d'oeuvre. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godzin i 30 minut. Mieszanka aż 3 naprawdę ostrych sosów, serka mascarpone, cebuli i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał solidny wynik łyżką wynoszący 61%. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także pikantne kiełbaski Ragu Nachos z marynowaną cebulą, szybkie i pikantne marynowane cebule oraz pikantne burgery z indyka z marynowaną cebulą.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
1
Włóż czosnek, seler, cebulę i koper włoski do robota kuchennego i zmiksuj na grubą pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 3/4 Szklanki świeżo Startego Parmigianino1/2 Do 3/4 Szklanki świeżo Startego Parmigianino
świeżo Starty Parmigianinoświeżo Starty Parmigianino
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Szeroką i głęboką patelnię posmaruj oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Dodaj puree warzywne, dopraw solą i podgrzej na średnim ogniu. Gotuj warzywa, aż cały płyn wyparuje i zaczną przyklejać się do patelni – chcesz je przyrumienić, aż na dnie patelni zacznie tworzyć się skorupa. Mieszaj od czasu do czasu, aby zeskrobać brązowe kawałki, a następnie pozwól, aby masa ponownie się uformowała. Bądź cierpliwy i nie spiesz się, to tutaj rozwija się największy smak; zajmie to do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Gdy uformuje się piękna brązowa skorupa, którą można zeskrobać kilka razy, dodaj koncentrat pomidorowy, mieszając do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
5
Pozwól, aby lekko się zrumieniło i kontynuuj mieszanie przez 2 do 3 minut. W tym momencie nie ma zbyt dużo płynu, aby zapobiec spaleniu, więc zachowaj ostrożność i poruszaj się szybko.
6
Dodać wino, wymieszać i zeskrobać pozostałe brązowe kawałki. Gotuj, aż około połowa wina odparuje, 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
7
Dodaj pikantną i słodką kiełbasę i rozbijając ją łyżką, gotuj, aż mięso stanie się brązowe (w tym momencie powstaje kolejna porcja dużych brązowych smaków, więc nie spiesz się), 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
8
Dodaj tyle wody na patelnię, aby przykryła mięso około 1/2 cala. Dobrze wymieszaj, a następnie dodaj liście laurowe i wiązkę tymianku. Spróbować, doprawić solą i ponownie spróbować; w żadnym wypadku nie jest gotowe, ale powinno smakować dobrze. Doprowadź sos do wrzenia (BTB) i gotuj na wolnym ogniu (RTS). Kontynuuj gotowanie, sprawdzając od czasu do czasu, przez 3 godziny, degustując, doprawiając i dodając więcej wody, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
żółta Cebula, Obrana, Startażółta Cebula, Obrana, Starta
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
9
Do marynowanej cebuli: W średniej misce połącz ocet winny z 1/2 szklanki zimnej wody z kranu. Wymieszaj cukier, sól i ostry sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
Marynowana CebulaMarynowana Cebula
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
10
Dodać pokrojoną cebulę i odstawić na co najmniej 1 godzinę. Montaż: Rozgrzej piekarnik do 150 stopni F. Na dużym talerzu rozłóż warstwę chipsów tortilla. Nałóż warstwę ragu na frytki. Przykryj warstwą serów Parmigianino i Fontina.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone Niebieskie Chipsy TortillaPokruszone Niebieskie Chipsy Tortilla
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
11
Włóż do piekarnika, aż ser się roztopi, od 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
12
Wyjmij z piekarnika, posyp warstwą rukoli i wykończ dużą porcją serka mascarpone. Lepka, tandetna uczta. Pyszne.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek

Polecane wino: Pinot Noir, Wino Musujące, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, wino musujące i Riesling to moje ulubione nachosy. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Lexème Pinot Noir. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 45 dolarów za butelkę.
Lexème Pinot Noir
Lexème Pinot Noir
zrównoważony, finezyjny, gładki
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia23
Magazyn