Słodko-pikantna sałatka Coleslaw
Słodki i pikantny Coleslaw trwa około 2 godziny i 30 minut od początku do końca. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 43 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 11g tłuszczu i w sumie 244 kalorii. Czwartego Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 10 powie, że trafił w sedno. Działa dobrze jako bardzo przystępna cenowo przystawka. Ten przepis z Foodnetwork wymaga octu jabłkowego, musztardy, majonezu i cayenne. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne i lakto ovo Wegetariańskie dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 59%. Spróbuj Słodko-pikantna sałatka Coleslaw, Słodko-pikantna sałatka Coleslaw, oraz Słodko-pikantna sałatka Coleslaw dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Pokrój kapustę na ćwiartki i usuń rdzeń. Obierz marchewki i cebulę i pokrój na kawałki, które zmieściłyby się przez rurkę podającą robota kuchennego. Dopasuj Robot kuchenny z nasadką do tarki z dużymi otworami i wepchnij kapustę, marchewkę i cebulę przez rurkę paszową, aby zetrzeć. W dużej misce wymieszaj warzywa.
W innej średniej misce przygotuj sos z białej kapusty, ubijając razem majonez, musztardę, ocet jabłkowy, cukier, czarny pieprz i cayenne. Wymieszaj dressing z mieszanką kapusty i dopraw solą i pieprzem do smaku. Przykryj folią i schłódź przez co najmniej 2 godziny przed podaniem.