Słodko-kwaśna marchewka Tía Rosa i Ruth Eichner
Słodko-kwaśna marchewka TII Rosan i Ruth Eichner to bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 162 kalorie. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka przecieru pomidorowego, octu jabłkowego, koszernej soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Marchew słodko-kwaśna, Marchew Słodko-Kwaśna, oraz Słodko-kwaśna fasola i marchew dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotuj całą marchewkę do miękkości, a następnie pokrój w 1/2 cala. Paprykę i cebulę na parze do miękkości.
Połącz wszystkie warzywa w dużym garnku lub misce.
Ocet i cukier połączyć w rondlu na małym ogniu. Gotować przez 5 minut, mieszając, aby rozpuścić cukier. Wymieszać przecier pomidorowy, musztarda, i Worcestershire.
Wlać warzywa i dobrze wymieszać. Smak i dostosować przyprawy z solą i pieprzem. Przykryć i schłodzić przez co najmniej 2 godziny przed podaniem.
Reprinted with permission from one Big Table: a Portrait of American Cooking by Molly O ' Neill, (C) 2010 Simon & Schuster