Słodkie Ziemniaki Latkes
Przepis słodkie ziemniaki Latkes może zaspokoić swoje żydowskie pragnienie w około 25 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 246 kalorii. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. Jeśli masz pieprz, szalotki, sól, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Słodkie Ziemniaki Latkes, Słodkie Ziemniaki Latkes, oraz Słodkie Ziemniaki Latkes dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj ziemniaki, szalotki, mąkę, jajka, sól i pieprz.
Rozgrzać film oleju w głębokim 12-calowym patelni non-stick na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie. Praca w partiach 4, łyżka 1/8 szklanki mieszaniny ziemniaków na latke do oleju i spłaszczyć do 3-calowej średnicy z łopatką szczelinową. Zmniejszyć ogień do umiarkowanego i gotować, aż złoty, o 1 1/2 protokół z każdej strony.
Przenieś latkes szpatułką do ręczników papierowych, aby osuszyć.