Słodkie Trufle Sierra

Słodkie Trufle Sierra
Sweet Sierra Truffles to bezglutenowe i przyjazne dla fodmap przepis z 15 porcjami. Ta przystawka ma 708 kalorii, 6G białka, oraz 38 g tłuszczu na porcję. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Mieszanka półsłodkich chipsów czekoladowych, twarogu, wina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 28%. Podobne przepisy to Sierra Mist Natural Citrus Cooler, Cynamonowe Trufle Ze Słodkich Ziemniaków, oraz Biała czekolada - trufle cygarowe dla mojej słodkiej.

Instrukcje

1
Rozpuszczamy półsłodką czekoladę w żaroodpornej misce ustawionej na patelni z ledwo gotującą się wodą. Jeśli chcesz udekorować czekoladą, rezerwy 1/2 szklanki czekoladowych chipsów. Mieszaj od czasu do czasu, aż stopią się i będą gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka CzekoladaPółsłodka Czekolada
1/2 łyżeczki Mleka 2%1/2 łyżeczki Mleka 2%
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Zdjąć z ognia.
3
W dużej misce ubić serek z mikserem elektrycznym, aż będzie miękki i puszysty. Stopniowo mieszaj z cukrem cukierników, aż do całkowitego włączenia. Wymieszać z roztopioną czekoladą i winem. Przykryć i przechowywać w lodówce ciasto na 1 godzinę, lub do firmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Uformuj mieszaninę w kulki o średnicy 3/4 cala i umieść na blasze wyłożonej woskowanym papierem. Stopić zastrzeżone czekoladowe chipsy w małej misce w kuchence mikrofalowej, aż można mieszać go gładko. Użyj widelca do mżnięcia czekolady na trufle do dekoracji.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Mleka 2%1/2 łyżeczki Mleka 2%
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
TrufleTrufle
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia3
Magazyn