Słodkie Ciasto Cebulowe
Słodkie ciasto cebulowe wymaga z grubsza 50 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 290 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś sól, maślane krakersy, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 27%. Podobne przepisy to Słodki Dip Cebulowy, Słodkie Ciasto Cebulowe, oraz Słodkie Ciasto Cebulowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W misce do mieszania, połączyć krakersy i 4 łyżki masła w misce, aż dobrze wymieszane. Naciśnij na dole i 1 cal po bokach 8-calowej płyty pie, aby utworzyć powłokę. Przechowywać w lodówce aż potrzebne.
Roztopić pozostałe 2 łyżki masła w ciężkiej patelni na średnim ogniu.
Podsmaż cebulę i czosnek powoli do miękkości, o 12 protokół. Ułóż cebulę w skorupie krakersa.
W misce ubić jajka, pełne mleko, szczypiorek i sól do wymieszania.
Wlać mieszaninę na cebulę.
Piec w nagrzanym piekarniku 350 stopni F (175 stopni C) przez 35 minut lub do momentu, gdy nóż wyjdzie czysty.
Udekoruj natką pietruszki.
Podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej.