Słodkie babeczki z dyni piżmowej mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Oglądasz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 190 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Za 37 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 15 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Allrecipes. Mieszanka jajek, mielonej gałki muszkatołowej, dyni piżmowej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 39%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Muffinki Z Dyni Piżmowej, Przepis Na Babeczki Z Dyni Piżmowej, oraz Muffinki Z Dyni Piżmowej Klonowej dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Przygotuj 12 kubków na muffinki sprayem do gotowania lub wyłóż papierowymi wkładkami i przygotuj wkładki sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do Muffinów
Piekarnik
2
Umieść dynię na brytfannie ściętymi bokami w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
3
Wlej wystarczającą ilość wody do garnka, aby wypełnić Głębokość 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Piecz dynię w nagrzanym piekarniku, aż miąższ będzie łatwo przekłuty widelcem, około 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
Zdejmij brytfannę i zmniejsz ogień do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
6
Zgarnij gorącą dynię do dużej miski i rozgnieć, aż nie pozostaną duże kawałki. Do dyni wmieszaj cukier i masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Nóż Do Obierania
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
W misce wymieszaj mąkę, owies, proszek do pieczenia, cynamon, gałkę muszkatołową, ziele angielskie i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
Ziele Angielskie
Cynamon
Gałka Muszkatołowa
Mąka Uniwersalna
Owies Zwyczajny
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Ubij jajka, mleko, śmietanę i ekstrakt waniliowy razem w osobnej misce. Ciągle mieszając, dodaj łyżkę mieszanki do squasha do mieszanki jajecznej, aby ją temperować przed dodaniem mieszanki jajecznej do mieszanki do squasha; mieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z Wanilii
Kwaśna śmietana
Nóż Do Obierania
Jajko
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Złóż mąkę do mieszanki do squasha, aż się włączy; łyżka do foremek na muffinki. Na wierzch każdą połówką pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania
Mąka Uniwersalna
Orzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Taca Na Muffinki
10
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, 12 do 15 minut.