Słodki sos Spaghetti mamy

Need a SOS bezglutenowy i bezmleczny? Słodki sos spaghetti mamy może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 17g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 420 kalorii. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 7. 37 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka oleju roślinnego, cukru, czosnku w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 57%. Podobne przepisy to Spaghetti ze słodkim sosem z czerwonej papryki, Szybkie klopsiki z kiełbasą w sosie pomidorowo-bazyliowym, Spaghetti i słodkim surowym groszkiem, oraz Łatwy sos słodko-kwaśny z grillowaną wieprzowiną i Spaghetti Squash (gf, Super PROSTY + rozjaśniony).
Instrukcje
Na patelni na średnim ogniu, gotować cebulę i paprykę w oleju, aż będzie przezroczysty.
Dodać wołowinę do cebuli i papryki; gotować do brązowego. Odstawić.
Miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje. Rezerwa kroplówki i pokruszony boczek.
Połącz kapiele i pokruszony boczek z mieszaniną wołowiny.
Dodaj grzyby, sos pomidorowy, pastę pomidorową, czosnek w proszku i oregano.
Wlać wino mieszając. Wymieszać z cukrem, następnie sól i pieprz. Gotować na gorąco.