Szynka z sosem musztardowym
Szynka Bochenek z sosem musztardowym może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 270 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz chrzan, ocet, mieloną wieprzowinę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Miód Musztarda Bochenek, Schab wieprzowo-Szynkowy z polewą Marmoladowo-musztardową, oraz Wieprzowina natarta musztardą z sosem Jeżynowo-musztardowym i przyprawionymi frytkami z piekarnika dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć bułkę tartą, mleko i jajka. Mięso pokruszyć na mieszaninie i dobrze wymieszać. W małej misce, połączyć brązowy cukier, goździki i musztardy.
Rozłóż w dwóch nasmarowanych 9-calowych. x 5-po. Patelnie bochenkowe. Naciśnij mieszankę mięsa na wierzchu.
Piec w temperaturze 350° przez 1-1 / 2 godziny lub aż termometr do mięsa wskaże 160°.
Odstawić na 10 minut przed odwróceniem na talerze do serwowania.
Do sosu połącz żółtka jaj, musztardę, ocet, cukier, wodę i sól w ciężkim rondlu. Gotować i mieszać na małym ogniu, aż mieszanina zgęstnieje i osiągnie 160°, o 5 protokół.
Zdjąć z ognia. Wymieszać z masłem i chrzanem. Super. Złożyć w śmietanie.
Podawać z bochenkami szynki.