Szynka z sosem musztardowym

Szynka z sosem musztardowym
Szynka Bochenek z sosem musztardowym może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 270 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz chrzan, ocet, mieloną wieprzowinę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Miód Musztarda Bochenek, Schab wieprzowo-Szynkowy z polewą Marmoladowo-musztardową, oraz Wieprzowina natarta musztardą z sosem Jeżynowo-musztardowym i przyprawionymi frytkami z piekarnika dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, połączyć bułkę tartą, mleko i jajka. Mięso pokruszyć na mieszaninie i dobrze wymieszać. W małej misce, połączyć brązowy cukier, goździki i musztardy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MusztardaMusztarda
GoździkiGoździki
JajkoJajko
MięsoMięso
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Rozłóż w dwóch nasmarowanych 9-calowych. x 5-po. Patelnie bochenkowe. Naciśnij mieszankę mięsa na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąPiersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
3
Piec w temperaturze 350° przez 1-1 / 2 godziny lub aż termometr do mięsa wskaże 160°.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
4
Odstawić na 10 minut przed odwróceniem na talerze do serwowania.
5
Do sosu połącz żółtka jaj, musztardę, ocet, cukier, wodę i sól w ciężkim rondlu. Gotować i mieszać na małym ogniu, aż mieszanina zgęstnieje i osiągnie 160°, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
MusztardaMusztarda
OcetOcet
SOSSOS
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Zdjąć z ognia. Wymieszać z masłem i chrzanem. Super. Złożyć w śmietanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
MasłoMasło
KremKrem
7
Podawać z bochenkami szynki.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzynkaSzynka
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia6
Magazyn