Szynka Wielkanocna
Jedna porcja tego dania zawiera około 0g białka, 0g tłuszczu i w sumie 72 kalorie. Ten przepis serwuje 18 i kosztuje 1,25 USD za porcję. Ten przepis od Taste Of Home ma 242 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. To będzie hit w Twoim Wielkanoc wydarzenie. Udaj się do sklepu i podnieś brązowy cukier, pomarańczową marmoladę, 2 w pełni ugotowaną szynkę z kością i kilka innych rzeczy do zrobienia dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 3 godziny. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik można poprawić. Spróbuj Wielkanocny quiche na śniadanie wielkanocne / Simone 's KitchenSimone' s Kitchen, Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką, oraz Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W małej misce wymieszaj brązowy cukier, marmoladę i musztardę; odstawić. Zdobądź powierzchnię szynki, tworząc diamentowe kształty 1/2 cala. głęboko; włóż cały goździk na środek każdego diamentu.
Połóż szynkę pokrojoną stroną do dołu na ruszcie w płytkiej brytfannie.
Piec bez przykrycia w temperaturze 325° przez 2 godziny lub do momentu, gdy termometr do mięsa wskaże 140°.
Piec 45 minut dłużej, szczotkując glazurą co 15 minut.
Podawaj pozostałą glazurę z pokrojoną szynką.