Szynka Szkliwiona Czerwona-Porzeczka-Granat

Szynka Glazurowana z czerwonej porzeczki i granatu może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 621 kalorii, 49g białka, oraz 38 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka galaretki porzeczkowej, musztarda dijon, pół szynki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć ciemnobrązowy cukier, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Z Brązowym Masłem Z Brązowym Cukrem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kury z granatu glazurowanego z nadzieniem chlebowym Sosnowo-Orzechowo-porzeczkowym, Porzeczka Kathy Glazurowana szynka, oraz Porzeczkowe Kotlety Schabowe Glazurowane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Włożyć szynkę do wolnej kuchenki, wlać sok z granatów, przykryć i gotować na niskim poziomie, aż do całkowitego ogrzania, 4 do 6 godzin, fastrygowanie raz lub dwa razy. Umieść galaretkę w małym rondlu na średnim ogniu i gotuj, mieszając, aż zmięknie.
Wlać przez sito o drobnych oczkach do miski, odrzucając ciała stałe. Przykryć i przechowywać w lodówce galaretki, aż będzie gotowy do użycia.
W małym rondlu połącz 3 łyżki. płyn do gotowania z powolnej kuchenki z galaretką, musztardą i brązowym cukrem. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Wyjąć 1 szklankę płynu do gotowania z wolnej kuchenki; wyrzucić.
Wlać mieszankę galaretki na szynkę. Przykryć kuchenkę i zwiększyć ciepło do wysokiej. Gotować przez około 30 minut, często fastrygując, aż będą błyszczące i szkliwione.
Przełożyć szynkę na talerz i odstawić w temperaturze pokojowej na 15 minut; podawać.