Szynka Serrano i Rolada z serem Manchego
Przepis szynka Serrano i Rolada z serem Manchego może zaspokoić Twoje europejskie pragnienie w około 55 minut. Na 2,27 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 284 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz grubo manchego, jajka, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Hiszpańskie kanapki z grillowanym serem z Manchego i Jamón Serrano, Serrano, Manchego i kanapki z jabłkami, oraz Chleb grillowany z szynką Serrano, Manchego i oliwkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia A masłem 15 przez 10 (1-calowy) galaretki roll pan z pergaminem. Papier posmarować masłem, obsypać mąką i odsączyć nadmiar.
Masło rozpuścić w małym rondlu na średnim ogniu.
Dodać mąkę i gotować, mieszając, przez 3 protokół. Zwiększyć ogień do wysokiej, ubić mleko i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniego i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut.
Przełożyć do dużej miski i ubić żółtka po 1 na raz. Doprawić solą i pieprzem. Ubij białka, aż uformują się miękkie szczyty. 1/3 białek wymieszać z mieszaniną żółtkową i złożyć resztę.
Wlać ciasto na dno przygotowanej patelni i delikatnie wygładzić metalową szpatułką.
Przenieść do piekarnika i gotować, aż złoty i jędrny w dotyku, o 15 protokół.
Zwiększ ciepło piekarnika do 375 stopni F. przykryj gąbkę jajeczną masłem kawałkiem papieru do pieczenia, z masłem w dół. Przykryj wilgotnym ręcznikiem kuchennym i odwróć na powierzchnię roboczą. Oderwij papier od góry.
Posypać serem biszkopt, pozostawiając 1/2 cala granicy ze wszystkich stron. Ułożyć na wierzchu paski szynki i pieprzu i posypać natką pietruszki.
Umieść płaską blachę do pieczenia obok gąbki. Zaczynając od 1 dłuższych boków, użyj ręcznika, aby pomóc zwinąć gąbkę w galaretkę. Ostrożnie tocz na blasze do pieczenia. Roladę odstawić do górnej trzeciej części piekarnika i piec, aż ser się rozpuści, 8 do 10 minut. Użyj ząbkowanego noża do cięcia w poprzek na plastry o grubości 1/2 cala.