Szynka pieczona z balsamicznym brązowym cukrem

Pieczona szynka z balsamiczną glazurą z brązowego cukru może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 630 kalorii, 49g białka, oraz 38 g tłuszczu. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz wiśnie maraschino, ocet jabłkowy, mieloną musztardę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ocet cydr można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 59%. Spróbuj Szynka pieczona z balsamicznym brązowym cukrem, Slow Cooker brązowy cukier Schab z glazurą balsamiczną, oraz Szynka pieczona z brązowym cukrem szynka glazura dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Umieść szynkę, grubą stroną do góry, na stojaku w płytkiej patelni do pieczenia. Włóż termometr do mięsa, aby końcówka była w najgrubszej części szynki i nie dotykała kości ani nie spoczywała w tłuszczu. Przykryć luźno i piec 1 godzinę 15 minut do 2 godzin 15 minut lub aż termometr czyta 57° (13 do 17 minut na Funt).
Około 20 minut przed szynką, wyjąć z piekarnika.
Wymieszać brązowy cukier, ocet i musztardę; wkleić lub posmarować szynką.
Piec odkryte 20 minut dłużej.
Przykryć szynkę luźno i odstawić około 10 minut lub aż termometr czyta 60°.
Dekoruj plasterkami pomarańczy i wiśniami.