Szynka i pierogi
Need a gluten free hor d ' oeuvre? Szynka i pierogi mogą być świetnym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.8 za porcję. Jedna porcja zawiera 338 kalorii, 22g białka, oraz 19g tłuszczu. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów kuchni wschodnioeuropejskiej. Ten przepis od Allrecipes ma 14 fanów. Jeśli masz masło, grzyby, krem zupa grzybowa, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest solidne. Spróbuj Pierogi, Pierogi Pan, oraz Pierogi Homarowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Wyłożyć galaretkę z folią aluminiową; spryskać sprayem do gotowania.
Ułóż pierogi na przygotowanej patelni; spryskaj pierogi sprayem do gotowania.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 9 do 10 minut; odwrócić pierogi i kontynuować pieczenie, aż lekko złoty, 9 do 10 więcej minut.
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu; gotować i wymieszać szynkę, grzyby, zieloną cebulę i czosnek w roztopionym maśle, aż szynka i grzyby będą lekko brązowe, 5 do 10 minut. Pierogi wymieszać w mieszaninie szynki; gotować, aż smaki się wymieszać, o 5 protokół.
W misce wymieszać zupę grzybową, śmietanę i mleko; doprawić solą, pieprzem i czosnkiem w proszku.
Wlać mieszaninę zupy na mieszaninę szynka-pierogi. Gotować i mieszać do ogrzania przez, 5 do 10 protokół.