Szynka Georgia z brzoskwiniową dekoracją

Szynka Georgia z brzoskwiniową dekoracją
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać szynki Georgia z brzoskwinią dekorować spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 785 kalorii, 93g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Na 11,42 zł / porcja, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 18. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka cukru, cukru cukierniczego, octu jabłkowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 33 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ciasto Brzoskwiniowe Georgia, Suflet Brzoskwiniowy Georgia, oraz Słodkie Jak Ciasto Brzoskwiniowe Z Georgii dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Włóż szynkę do dużego garnka i napełnij garnek wystarczającą ilością zimnej wody, aby przykryć szynkę. Doprowadzić wodę do 170 do 180 stopni F (poniżej wrzenia; jeśli gotowana, szynka pęknie na stawie). Gotować w tej temperaturze przez 3 godziny, a następnie ostudzić w wodzie do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Gdy będziesz gotowy do przepisania, Usuń szynkę z wody. Nożem usuń skórę z szynki i przycinaj powierzchnię mięsa, gdzie jest brązowe i przypominające skórę wokół kości trzonu. Aby później ułatwić rzeźbienie, Usuń miednicę lub kość biodrową, przesuwając wokół niej nóż. Po usunięciu skóry odetnij z powierzchni szynki cienką warstwę białego tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
3
Uruchom punkt noża w krzyżujący się wzór przez pozostały tłuszcz na górze szynki, tnąc lekko w powierzchnię mięsa. Ta punktacja pomoże glazury przylegają do mięsa, podczas gdy gotuje. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
W małej misce, wymieszać konfitury, pieprz, musztarda, ocet balsamiczny, i ziele angielskie razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
PrzetworyPrzetwory
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Rozprowadzić powłokę glazury na górnej powierzchni szynki, umieścić ją na patelni i piec w piekarniku 350 stopni F przez 30 minut. Zmniejszyć ogień do 325 stopni F i kontynuować gotowanie szynki przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Na wierzchu posypać cukrem pudrem i gotować przez kolejne 30 minut, aż ładnie zeszklone.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
7
Przełożyć szynkę na półmisek i odstawić w ciepłe miejsce, przyrządzając SOS brzoskwiniowy. Wyrzucić nagromadzony tłuszcz na patelni i dodać 1 szklankę wody do kapiących na patelni, mieszając w celu poluzowania i wymieszać w zestalonych sokach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
8
Dodać pół-glace i doprowadzić do wrzenia. Rezerwa do użycia w sosie brzoskwiniowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1
Rozgrzać masło w dwóch dużych patelniach, 2 łyżki masła na patelnię. Gdy jest gorąco, dodać połowę klinów brzoskwini do każdej patelni, i saute przez 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Posypać cukrem, dzieląc go między Patelnie i kontynuować gotowanie przez 3 do 4 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
3
Dodać suszone brzoskwinia julienne i ocet, pół do każdej patelni, i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Połącz zawartość obu patelni w jednym rondlu. Nad brzoskwiniami przecedzić zarezerwowaną mieszaninę demi-glace i wymieszać z solą. Jeśli sos jest cieńszy niż chcesz, dodaj rozpuszczoną skrobię ziemniaczaną i zagotuj. Gotować 1 lub 2 minuty. W czasie podawania wymieszać z bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia ZiemniaczanaSkrobia Ziemniaczana
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
5
Aby ułatwić rzeźbienie, zrób pionowe cięcie w szynce około 1 cala powyżej kości trzonu. Celem jest, aby strażnik, że twój nóż nie będzie wykraczać poza kiedy pokroić szynkę; to daje czystą krawędź dolnej do plasterków, a także chronić rękę z nożem w przypadku zdarza się przesuwać podczas krojenia mięsa. Szynkę pokroić w plasterki, zatrzymując się na ciętej krawędzi i ułożyć mięso na ciepłym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
6
Podawać 3 lub 4 plastry szynki na osobę z kilkoma plastrami brzoskwiń i sosem łyżkami wokół i nad mięsem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 33 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia37
Magazyn