Szybkowar Lamb Shanks z białą fasolą
Need a dairy free main course? Szybkowar Lamb Shanks z białą fasolą może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 313 kalorii, 26g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 3,14 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka mąki, rozmaryn, marchew i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 85%. Spróbuj Duszone Golonki Jagnięce-Przepis Na Szybkowar, Jagnięcina z czosnkiem i Porto - Szybkowar, oraz Duszone Golonki Jagnięce Z Białą Fasolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Fasolę cannellini moczyć w dużej misce z zimną wodą przez co najmniej 4 godziny, do nocy.
Trzciny jagnięce osuszyć; doprawić mielonym czarnym pieprzem i obtoczyć mąką.
Rozgrzać olej w szybkowarze na średnim i wysokim ogniu. Trzonki jagnięce gotować pojedynczo, zmieniając się na brązowe ze wszystkich stron, około 10 minut na trzonek.
Przełożyć na talerz i odstawić.
Gotować i wymieszać szalotki, marchew, seler i czosnek w oleju pozostawionym w szybkowarze, aż szalotki są złotobrązowe, o 15 protokół.
Dodać rozmaryn i czerwone wino; gotować przez 2 protokół, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki z dna patelni.
Dodać odsączoną fasolę, bulion wołowy i wodę; doprawić do smaku więcej czarnego pieprzu. Oddaj jagnięce golenie do garnka.
Uszczelnić pokrywę szybkowaru; doprowadzić kuchenkę do pełnego ciśnienia zgodnie z instrukcjami producenta. Gotować przez 35 minut. Wyłącz ciepło i pozwól, aby ciśnienie obniżyło się naturalnie, około 10 minut.
Zdjąć pokrywkę, wymieszać z koncentratem pomidorowym, solą, skórką z cytryny i połową posiekanej natki pietruszki.
Łyżka mieszanki fasoli i warzyw do dużych płytkich misek; top z jagnięciny mięsa i sosu.
Porcje posypać pozostałą pietruszką.