Szybkowar czerwona fasola i kiełbasa
Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Szybkowar czerwona fasola i kiełbasa może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 253 kalorie, 12g białka, oraz 16G tłuszczu. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Mieszanka papryki, mielonego kminku, pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 20 mówi, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Best Darn Pot Of Beans EVER-Homestyle Pinto Beans W / A opcja szybkowaru, Szybkowar Czarna Fasola, oraz Szybkowar Fasola Pieczona dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć czerwoną fasolę, kiełbasa, liść laurowy, przyprawa Cajun, czosnek, cebula, seler, zielony pieprz, sól pietruszka, i kminek w szybkowarze.
Wlać wodę do przykrycia, zgodnie ze wskazówkami producenta (nie przekraczaj linii wewnątrz garnka). Wymieszać, aby połączyć.
Uszczelnij pokrywę i doprowadzaj garnek do pełnego ciśnienia na dużym ogniu. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu, utrzymując pełne ciśnienie i gotuj przez 30 minut. Pozwól, aby ciśnienie spadło naturalnie.
Zdjąć pokrywkę, wymieszać i podawać.